Buzz Talk
By Pitbullina

Μα πότε θα καταλάβει το Star Channel ότι το δελτίο ειδήσεων του είναι κακόγουστο;

400_nino1_medium
star_channel

Διαβάζοντας οnline για τα μουσικά βραβεία του MAD είπα να κάνω κι ένα ζάπινγκ. Έπεσα στο ρεπορτάζ του Star Channel και έκανα το λάθος να παρακολουθήσω τη ρεπόρτερ που κυνηγούσε τον Νίνο για μία δήλωση (χωρίς ανταπόκριση), κι έπειτα να παραλύει live on camera από τη συμπεριφορά του τραγουδιστή. Και ο Αιμίλιος Λιάτσος της χάιδευε το μαγουλάκι δίνοντας της συγχαρητήρια για την ψυχραιμία. Ποιά ψυχραιμία;

Για όσους δεν είχατε τη τύχη να δείτε το περίφημο ρεπορτάζ: ο Νίνο απέφυγε τη δημοσιογράφο του Star επιδεικτικά, προτιμώντας να μιλήσει σε δημοσιογράφους μικρότερων καναλιών της επαρχίας. Όταν αυτή εξακολουθούσε να επιμένει και να του τη μπαίνει κανονικά, αυτός της είπε να ηρεμίσει και τη ρώτησε αν παίρνει ναρκωτικά. Χοντρό, δε λέμε, αλλά….

Καιρός ήταν!!!!

Ειλικρινά, πόσοι απο σας θα θέλατε να ρίξετε μπινελικο-σφαλιάρες στους δημοσιογράφους του Star? Θα μου πείτε, τι φταίνε τα καημένα, οδηγίες ακολουθούν. Ε ωραία λοιπόν, να πλακώσουμε όποιον είναι υπεύθυνο για αυτό το χάλι που παρουσιάζουν κάθε βράδυ! Από τη μιά παρακαλάνε τον κάθε διάσημο της κακιάς ώρας για μία δήλωση και από την άλλη τους σχολιάζουν άστοχα με πολύ κακόγουστα ‘αστεία’ (ο Θεός να τα κάνει) στα υποτιθέμενα ρεπορταζ τους.

Αίσχος!

Αυτή η αηδία που λέγεται κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star υποτιμάει όχι μόνο τη νοημοσύνη μας, αλλά και το επάγγελμα και κύρος του δημοσιογράφου, κάτι που -μέχρι πρότινος- ήταν ένα αξιοσέβαστο επάγγελμα.

Ουφ! Ησύχασα.

ΥΓ. Α, και για να μη παρεξηγηθούμε, δε σχολιάζω τη περίπτωση ‘Πετρούλα’. Τρέλα πουλάει η τύπισσα όχι δημοσιογραφηλίκι, οπότε ό,τι γουστάρει ας κάνει και όποιος ανεγκέφαλος θέλει ας τη δει, δε μ’ απασχολει.

Pitbullina και μόλις τελείωσα 😉

Ένα Σχόλιο to “Μα πότε θα καταλάβει το Star Channel ότι το δελτίο ειδήσεων του είναι κακόγουστο;”

  1. Εμένα πάντως μ’ αρέσει να τους βλέπω να ξεφτιλίζονται 🙂


Σχολιάστε